SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Zomerkamp Nederland | 12-15 jaar

Ga met ons mee op het leukste Zomerkamp van Nederland en je hebt de tijd van je leven! Je leert surfen, maakt nieuwe vrienden en doet een heleboel andere leuke activiteiten. Wij zijn van plan om er op Vlieland weer een zomer van te maken vol plezier en gezelligheid!

 

WAT IS HET?

Het zomerkamp is een 6-daagse surfvakantie van zondag t/m vrijdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

GAAN WE ELKE DAG SURFEN?

In deze topvakantie zal het surfen centraal staan. Onze gecertificeerde instructeurs leren je dagelijks nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week met een goede set aan surfskills weer richting huis kan. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke activiteiten zoals Powerkiten, Mini-Golf toernooi, speurtocht, Surf Movie Night en meer!

Daarnaast kan er volop genoten worden van het muziek- en theaterprogramma van poppodium De Bolder. De agenda stond afgelopen jaren vol met topact als Douwe Bob, Tim Knol, Comedy Train, Typhoon, Chef's Special en Lucky Fons III. De Bolder wil zichzelf elk jaar overtreffen dus dit belooft veel goeds voor 2018!

Bekijk hier een voorbeeld van een weekprogramma

* Het programma passen wij wekelijks aan op de weersomstandigheden, groepsgrootte en wensen van de deelnemers.

VOOR WIE?

Het surfcamp is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op en leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii!

tag-voor-3d-tour-klik-hier-2

WANNEER WORDT DIT SURFCAMP GEORGANISEERD?

We organiseren komende zomer 6 weken het Zomerkamp voor de leeftijd 12-15 jaar. Kom één van deze weken naar Vlieland voor de vakantie van je leven!

Dit zijn de data voor 2019. Er kan vanaf 1 januari geboekt worden.

  • Week 29: 14-19 juli
  • Week 30: 21-26 juli
  • Week 31: 28 juli - 2 augustus
  • Week 33: 11-16 augustus
  • Week 34: 18-23 augustus
  • Week 35: 24-29 augustus (deze week is van zaterdag t/m donderdag)

Bekijk hier de beschikbaarheid per week. Bekijk dan ons zomerkamp op Vlieland voor 15-17 jaar als je ouder bent dan 15 en met Surfana op kamp wilt.

WAT KOST DEZE SURFVAKANTIE EN WAT IS INBEGREPEN?

De prijs voor het Zomerkamp op Vlieland is €525,-. Dit is inclusief elke dag surfles, gebruik van surfboard en wetsuit, boottickets, slaapplek op de camping, drie maaltijden per dag en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

Houd er rekening mee dat dit wel eens de leukste vakantie van je leven kan worden en dat je in het vervolg alleen nog maar met Surfana mee op surfcamp wilt. Er is ook een redelijk grote kans dat je definitief verslaafd raakt aan het surfen en dat dit jou in de toekomst alleen maar positieve dingen zal brengen.

WAAROM SURFANA?

Na meerdere jaren ervaring in het organiseren van zomerkampen en de verbetering hiervan, leveren wij de hoogste kwaliteit in deze branche. We hebben een breed alternatief programma zodat we snel kunnen schakelen mocht een geplande activiteit door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

We creëeren de beste werkomstandigheden voor ons personeel zodat zij zich volledig kunnen focussen op de kids en kunnen genieten van het werk dat ze doen. Naast dat iedereen super gemotiveerd is, is het merendeel van onze kampbegeleiders werkzaam in het onderwijs. Een leuke groep jonge geesten die zelf veel liefde heeft voor surfen en het strand en een passie voor de interactie met kinderen.

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Na het lezen van bovenstaande informatie heb je waarschijnlijk super veel zin om deze zomer op Surfcamp naar Vlieland te gaan! Je kunt via het boekingsformulier hieronder het Zomerkamp boeken. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je vragen hebt, kan je ons altijd even bellen of mailen.

Boek het leukste Zomerkamp van Nederland!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170