SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Zomerkamp Frankrijk | 14-17 jaar

Niets is natuurlijk leuker dan Vlieland, maar het Zomerkamp naar Frankrijk komt aardig in de buurt! Test je surfskills op de mooie Franse golven, geniet van het heerlijke zomerse weer en wordt een echte surf pro.

Zomerkamp Frankrijk

WAT HOUDT DIT SURFCAMP IN?

Het surfcamp naar Frankrijk is een 10-daagse surfvakantie waarbij je vrijdag met de bus vertrekt en zondag weer terugkomt in Nederland. Je leert veel over surfen en doet samen met de andere deelnemers veel leuke activiteiten. Deze kampweek is voor iedereen in de leeftijd van 14-17 jaar. Zowel voor beginnende surfers als de al wat gevorderden is dit de perfecte manier om het surfen goed onder de knie te krijgen!

WAT IS HET VERSCHIL MET VLIELAND?

Onze visie voor een zo leuk mogelijk Surfcamp gaat natuurlijk ook mee naar Frankrijk. We gaan veel leuke activiteiten doen, we genieten van de natuur, van elkaars gezelligheid en komen als ontspannen surfers terug in Nederland. Tijdens deze surftrip zal de focus meer liggen op activiteiten op het strand. We willen natuurlijk optimaal genieten van het lekkere Zuid-Franse klimaat! Daarnaast zijn de golven wat uitdagender dan in onze Noordzee. Nog steeds goed om te leren surfen en de meer ervaren surfers kunnen next leven gaan.

LEER SURFEN IN MOLIETS-PLAGE

We organiseren deze topvakantie op Camping Les Cigales in Moliets-Plage. Moliets-Plage ligt aan de Zuid-Franse Atlantische kust ongeveer 100km zuidelijk van Bordeaux. 

In 2019 organiseren we helaas geen surfcamp naar Frankrijk. Houd onze website in de gaten voor het aanbod in 2020.

Omdat we zelf geen locatie hebben in Frankrijk, zijn we voor deze surftrip een samenwerking gestart met een bestaand Surfcamp. Zij faciliteren de locatie, het busvervoer en Nederlands sprekende surfinstructeurs (met kennis van de omgeving). Surfana Vlieland neemt haar ervaren kampbegeleiders mee en zorgt voor de organisatie en de Good Vibes. The best of both worlds!

WAT KOST DIT SURFCAMP EN WAT IS INBEGREPEN?

De prijs voor het Zomerkamp naar Frankrijk is €795,-. Dit is inclusief busreis, overnachtingen, drie maaltijden per dag, surflessen, begeleid surfen, activiteiten, kampeermaterialen en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Je kunt het Surfcamp naar Frankrijk boeken via de link hieronder. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je nog vragen hebt over dit Surfcamp kan je ons altijd even bellen of mailen.

Boek het Surfcamp naar Frankrijk!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170