SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Watersport specialisatie

Laat leerlingen zichzelf ontwikkelen in de meest uitdagende watersporten op de mooiste plek van Nederland!

Vlieland is een eiland omringt door water. Dan is het niet gek natuurlijk dat hier bijna alle watersporten worden beoefend! Daarnaast is het een prachtige locatie om een kampweek te organiseren, een veel mooiere ervaring dan bijvoorbeeld het Sneekermeer.

scholen-watersport-1

WAT IS ER MOGELIJK? Omdat wij super flexibel zijn, creëren we het watersportkamp dat precies aansluit bij jullie wensen! Bepaal zelf welke activiteiten je wilt, in wat voor accommodatie je wilt slapen en of het eten moet worden verzorgd of niet.

WELKE ACTIVITEITEN KUNNEN WE DOEN? Naast dat de omstandigheden op Vlieland perfect zijn voor het leren golfsurfen, is de wind vaak ideaal voor het kitesurfen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot SUP'en, wakeboarden en brandingkanoën. Ook verzorgen we trainingen in het lifeguarding. Kortom: Alles dat je nodig hebt voor de perfecte watersportweek!

HOE VERDER? Als je interesse hebt om op watersportweek naar Vlieland te gaan, kan je vrijblijvend het onderstaande aanvraagformulier invullen. Hierdoor krijgen wij een goede indicatie hoe jullie ideale watersportkamp eruit ziet en gaan wij ermee aan de slag. We komen vervolgens bij jullie terug met een uitgewerkt voorstel dat je voor kan leggen binnen jullie organisatie.

Vul hieronder het aanvraag formulier in!

 

Fill out my online form.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170