SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Surfweekend Vlieland (21+)

Wil jij ook een weekend lang surfen en genieten van ontspanning en rust? Dan is het Surfweekend bij Surfana Vlieland echt iets voor jou!

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS HET SURFWEEKEND?

Je arriveert vrijdagavond rond 20:30 op Vlieland. Wij halen je op bij de veerdienst en gaan vervolgens richting ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk waar je het weekend zal verblijven. Als de tenten ingericht zijn kunnen we gaan genieten van het eerste avondje op het eiland.

De volgende ochtend beginnen we met de eerste surfles. Na de surfles heb je ook nog even de tijd om zelf te surfen. De boards en wetsuits staan de gehele dag tot je beschikking. Je kunt ook een fiets huren en het eiland verkennen, wat je zelf wilt. 's Avonds verzorgen we een heerlijke barbecue met biologisch vlees en wellicht een zelfgevangen zeebaars en hieraan voorafgaand een interessante surf-theorie les. Hierna verkennen we vervolgens het pittoreske dorp van Vlieland.

Zondagochtend bespreken we je ontwikkelingen zodat je weet waar je op moet letten tijdens de tweede surfles. Ook deze dag krijg je weer de mogelijkheid om zelf te surfen. Er zijn regelmatig coole optredens in Poppodium De Bolder op het kampeerterrein. Check het Bolder Programma en kijk of je favoriete artiest wellicht optreed in het weekend dat jij wilt komen surfen. Naast veel nieuw talent uit de stal van Into The Great Wide Open hebben we afgelopen jaren ook genoten van al meer gevestigde namen als Chef Special, Miss Montreal, Douwe Bob en Typhoon!

*SURFANA WEEKEND SPECIALS*
We organiseren deze zomer ook 3 thema weekenden gecombineerd met surf, namelijk: Yoga, Inner Strength en Food. Check it out!

tag-voor-3d-tour-klik-hier-2

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

 

VOOR WIE?

Het Surfweekend is voor mensen die een weekend lang het leven van een surfer willen meemaken. Je ervaart de relaxedheid van het strand, de magie van het berijden van een golf en je leert een heleboel over de zee. Een super leuke en mooie ervaring!

  • WAT KOST HET SURFWEEKEND? Het surfweekend kost €125,- per persoon. Dit is inclusief twee overnachtingen in ons Surf Hostel, twee surflessen, het hele weekend gebruik van board en wetsuit, een surf-theorie les, een barbecue op zaterdag en natuurlijk super veel gezelligheid!

  • WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN? Houd er rekening mee dat dit wel eens het leukste weekend van je leven kan worden en je definitief verslaafd raakt aan het surfen!

  • WAT IS DE GEMIDDELDE LEEFTIJD VAN DE DEELNEMERS? Ons Surfweekend is gericht op volwassenen en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-40 jaar. Iedereen vanaf 21 jaar is welkom!

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Als je vrijdag de veerboot van 19:00 neemt, zorgen wij dat we je ophalen bij aankomst op Vlieland. Als je al eerder op het eiland bent, kun je jezelf vrijdag na 17:00 melden bij ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk.

  • WELKE DATA KAN IK HET SURFWEEKEND BOEKEN? Het Surfweekend kan geboekt worden in de maanden mei t/m september. Je kunt in ons boekingssysteem zien welke weekenden nog beschikbaar zijn.

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Je kunt het Surfana Surfweekend boeken via de link hieronder. Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail met alle aanvullende informatie. Wij gaan ervoor zorgen dat dit het weekend van je leven wordt! Als je nog vragen hebt kan je ons altijd even mailen of bellen.

Boek het Surfweekend naar Vlieland!

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170