SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Ons surfaanbod voor kinderen

 

 
€25

Surfles

Maak kennis met het surfen en leer de beginselen van deze mooie sport.

reserveer
 
€60

3 Rittenkaart

Neem een 3 Rittenkaart en wordt in drie surflessen een echte surf pro!

reserveer
 
€175

10 Rittenkaart

Je bent helemaal verslaafd en wilt tijdens je vakantie zo veel mogelijk surfen!

reserveer

Trotseer de golven en geniet van de Noordzee. Neem een les en wordt een echte surfdude of surfchick!

De surfsport is inmens populair onder kinderen, daarom geven wij in de maanden juli en augustus elke dag surflessen voor kids! We laten kinderen zien hoe mooi de natuur is en hoe je hier optimaal van kunt genieten. Boek een surfles en ervaar hoe cool deze sport is!

WAT GAAN WE DOEN?

In deze 2 uur durende activiteit leer je de basistechnieken om op een board te staan en hoe je het beste een golf kunt pakken. Ook leer je theorie over stromingen, getijde etc. Je kunt ook een 3 of 10 Rittenkaart kopen als je een echt pro wilt worden!! Dan leer je ook peddelen, bochten maken, technieken om door de branding te komen en nog veel meer leuks!

VOOR WELKE LEEFTIJD?

We bieden de surflessen voor kinderen aan in twee verschillende leeftijdsgroepen 6-9 jaar en 10-13 jaar. Als je 14 jaar of ouder bent doe je mee met de volwassenen. De reden dat we deze indeling maken, heeft te maken met het gewicht van de kinderen. We willen natuurlijk een zo leuk mogelijke surfles voor iedereen! Om dit te bewerkstelligen delen we de verschillende leeftijdsgroepen in op verschillende momenten van het getij. Hierdoor zijn de golven perfect voor de surfers in het water!

GAAN DE SURFLESSEN ALTIJD DOOR?

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de kinderen een leuke en vooral een veilige surfles aan te bieden. Meestal gaan de surflessen gewoon door, zelfs ondanks regen of harde wind! Maar het kan voorkomen dat wij bij slecht weer de surfles moeten annuleren en verschuiven naar een ander tijdstip of andere datum. Als dit het geval is nemen wij vooraf contact met jullie op.

  • WANNEER WORDEN DE LESSEN GEGEVEN? In de maanden juli en augustus wordt er elke dag surfles gegeven aan kinderen. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om tijdig voor deze surfles te reserveren. De tijd van de surfles is afhankelijk van het getij, weersomstandigheden en golfhoogte.

  • HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK? Je kan deze les online reserveren. Als wij de aanvraag binnen hebben, doen we ons best om deze zo snel mogelijk te bevestigen. Als je vandaag of morgen een surfles wilt boeken kan je het beste even bellen.

  • WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN? Houd er rekening mee dat je aan deze coole sport verslaafd kunt raken en dat je niks anders meer wilt dan surfen!

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Zorg altijd dat je een half uur voordat de les start aanwezig bent. Hierdoor hebben we genoeg tijd om wetsuits aan te trekken en kunnen we op tijd met de surfles beginnen. Neem zwemkleding mee en een handdoek mee om jezelf af te drogen na de surfles.

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170