SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Surfcamp Nederland | 15-17 jaar

Ben je op zoek naar een chille zomervakantie? Dan ben je bij ons Surfcamp op Vlieland aan het juiste adres. Naast onze uitdagende activiteiten genieten we van het muziek- en theaterprogramma van Poppodium De Bolder. Dit surfcamp heeft alle ingrediënten voor de ultieme vakantie!

 

WAT IS HET?

Dit Surfcamp is een 6-daagse surfvakantie van zondag t/m vrijdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

WELKE ACTIVITEITEN GAAN WE DOEN NAAST SURFEN?

Naast dat je elke dag gaat surfen, gaan we veel andere leuke activiteiten doen zoals powerkiten, SUP'en, speurtocht, Pub-quiz, Mini-Golf toernooi en op Surf Safari naar West-Vlieland. We bouwen kampvuren op het strand en gaan naar optredens in Poppodium De Bolder. Vorig jaar stond de agendsavol met topacts als Typhoon, Miss Montreal, Tim Knol, Comedy Train, Douwe Bob en Chef's Special!

Bekijk hier een voorbeeld van het weekprogramma

* Het programma passen wij wekelijks aan op de weersomstandigheden, groepsgrootte en wensen van de deelnemers. 

VOOR WIE?

Het surfcamp is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op en leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii!

tag-voor-3d-tour-2

WANNEER WORDT DIT SURFCAMP GEORGANISEERD?

We organiseren deze zomer 2 weken het Surfcamp naar Vlieland voor de leeftijd 15-17 jaar.

Dit zijn de data voor 2019. Er kan vanaf 1 januari geboekt worden.

  • Week 28: 7-12 juli
  • Week 32: 4-9 augustus

Bekijk hier de beschikbaarheid per week. Bekijk ons zomerkamp voor 12-15 jaar als je jonger bent dan 15 en met Surfana op kamp wilt.

WAT KOST DEZE SURFVAKANTIE EN WAT IS INBEGREPEN?

De prijs voor het Surfcamp is €525,-. Dit is inclusief elke dag surfles, gebruik van surfboard en wetsuit, boottickets, slaapplek op de camping, drie maaltijden per dag en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

WAAROM SURFANA?

Surfana Vlieland heeft meerdere jaren ervaring in het organiseren van Surfcamps en levert in deze branch de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn we erg gelukkig met het feit dat we op Vlieland zitten. Dit eiland leent zich perfect voor het organiseren van Surfcamps en biedt veel mogelijkheden tot een breed, leuk en creatief programma.

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Na het lezen van bovenstaande informatie heb je waarschijnlijk super veel zin om deze zomer op Surfcamp naar Vlieland te gaan! Je kan via het boekingsformulier hieronder het Surfcamp boeken. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je vragen hebt, kan je ons altijd even bellen of mailen.

Boek het leukste Surfcamp van Nederland!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170