SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Yoga, Inner Strength & Food Weekend (21+)

Deze zomer bieden wij 3 weekend specials aan op Vlieland. Heb je raakvlakken met deze thema's? Dan moet je hier zeker bij zijn!

YOGA WEEKEND | 7-9 juli 2017 | €150

Dit weekend staat in het teken van bewustwording creëren van het lichaam. Vanuit de yogalessen krijg je kennis mee over het lijf en de mind, wat toepasbaar is in het surfen en dagelijks bewegen. Maak je geen zorgen als je nog nooit yoga hebt gedaan, ook dan ben je meer dan welkom. De yogalessen, het ontbijt op het camp, de verfrissende surfles, de lekkere biologische barbecue en de tijd om van het eiland te genieten maken dit weekend tot een heerlijke ontspannen ervaring.

INNER STRENGTH WEEKEND met Niels Mooij | 28-30 juli 2017 | €175

De focus tijdens dit weekend ligt op het terugvinden van je innerlijke kracht. De verschillende workshops van Consciousness Coach Niels Mooij zijn bedoeld om je helemaal op te laden en steeds dieper contact te maken met jezelf en vanuit daar met anderen. Het doel van de training is om je te laten ervaren dat je veel meer bent dan alleen je gedachtes. In combinatie met het surfen wordt dit ongetwijfeld een inspirerend weekend!

FOOD WEEKEND | 11-13 augustus 2017 | €150

Waar komt het eten op je bord vandaan? Dit vragen steeds meer mensen zich af. Tijdens dit weekend ga je op samen met Annemiek op pad om producten uit de natuur te vinden die gebruikt zullen worden tijdens meerdere food workshops. Denk aan vers gevangen vis, het bos in op zoek naar kruiden en zelf oesters steken op het wad. Hoe verser hoe beter, dat wordt smullen!

YOGA WEEKEND | 15-17 september 2017 | €150

Na een zeer geslaagd yoga weekend in juli hebben we besloten om het in september te herhalen. Never change a winning team!

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

HOE WERKT HET BOEKEN?

Wil je deelnemen aan onze weekend specials? Gezellig! Klik dan hieronder op 'Boek een Weekend Special op Vlieland', je gaat dan naar ons boekingssysteem. Selecteer vervolgens de data van het weekend waaraan jij deel wilt nemen, stel het juiste aantal personen in en klik op 'Ga door'. Selecteer vervolgens hoe je wilt overnachten en klik op 'Ga door'. Stel het aantal personen in waarvoor je de weekend special wilt boeken en klik op 'Ik ben klaar en wil naar de volgende stap'. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in en klik op 'Boek nu'. Je ontvangt na het boekingsproces een mail met aanvullende informatie.

Boek een Weekend Special op Vlieland!

  • WAT KOSTEN DE WEEKEND SPECIALS? Yoga weekend; €150,-. Het Inner Strength weekend; €175,-. Food weekend; €150,-. Dit is inclusief havermout ontbijt, biologische barbecue, diverse workshops, een surf clinic (incl. board & wetsuit) en natuurlijk een fantastische ervaring.

  • WAT IS DE GEMIDDELDE LEEFTIJD? Ons Surf Hostel is gericht op volwassenen en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-40 jaar. Iedereen vanaf 21 jaar is welkom!

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Als je vrijdag de veerboot van 19:00 neemt, zorgen wij dat we je ophalen bij aankomst op Vlieland. Als je al eerder op het eiland bent, kun je inchecken vanaf vrijdag 17:00 bij ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk.

  • WELKE DATA KAN IK DE WEEKEND SPECIALS BOEKEN? De weekend specials worden deze zomer eenmalig aangeboden. Yoga weekend; 7-9 juli. Inner Strength weekend; 28-30 juli. Food weekend; 11-13 augustus.

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170