SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Yoga, Inner Strength & Food Weekend (21+)

Deze zomer bieden wij 3 weekend specials aan op Vlieland. Heb je raakvlakken met deze thema's? Dan moet je hier zeker bij zijn!

INNER STRENGTH WEEKEND met Niels Mooij | 15-17 juni 2018 | €225  KENNISMAKING 

De focus tijdens dit weekend ligt op het terugvinden van je innerlijke kracht. De verschillende workshops van Consciousness Coach Niels Mooij zijn bedoeld om je helemaal op te laden en steeds dieper contact te maken met jezelf. Het doel van de training is om je te laten ervaren dat je veel meer bent dan alleen je gedachtes. In combinatie met het surfen wordt dit ongetwijfeld een inspirerend weekend!

Facebook event  
boek het Inner Strength weekend

 

YOGA & SURF WEEKEND | 6-8 juli 2018 | €150

Dit weekend staat in het teken van bewustwording creëren van het lichaam. Vanuit de yogalessen krijg je kennis mee over het lijf en de mind, wat toepasbaar is in het surfen en dagelijks bewegen. Maak je geen zorgen als je nog nooit yoga hebt gedaan, ook dan ben je meer dan welkom. De yogalessen, het ontbijt op het camp, de verfrissende surfles, de lekkere biologische barbecue en de tijd om van het eiland te genieten maken dit weekend tot een heerlijke ontspannen ervaring.

Facebook event  
boek het Yoga weekend

 

FOOD & SURF WEEKEND | ? augustus 2018 | €150

Waar komt het eten op je bord vandaan? Dit vragen steeds meer mensen zich af. Tijdens dit weekend ga je op samen met Annemiek op pad om producten uit de natuur te vinden die gebruikt zullen worden tijdens meerdere food workshops. Denk aan vers gevangen vis, het bos in op zoek naar kruiden en zelf oesters steken op het wad. Hoe verser hoe beter, dat wordt smullen!

Facebook event  
boek het Food weekend

 

YOGA & SURF WEEKEND | 14-16 september 2018 | €150

Na een zeer geslaagd yoga weekend in juli hebben we besloten om het in september te herhalen. Never change a winning team!

Facebook event  
boek het Yoga weekend

 

INNER STRENGTH MIDWEEK met Niels Mooij | 14-18 september 2018 | €395  VERDIEPEND 

De focus tijdens dit weekend ligt op het terugvinden van je innerlijke kracht. De verschillende workshops van Consciousness Coach Niels Mooij zijn bedoeld om je helemaal op te laden en steeds dieper contact te maken met jezelf en vanuit daar met anderen. Het doel van de training is om je te laten ervaren dat je veel meer bent dan alleen je gedachtes. In combinatie met het surfen wordt dit ongetwijfeld een inspirerend weekend!

Facebook event  
boek de Inner Strength midweek

 

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

 

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170