SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Surf Hostel Vlieland (21+)

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van je vrijheid op het prachtige Vlieland. Je zult herboren en vol energie terugkeren naar het vaste land.

WAAROM NAAR VLIELAND?

Vlieland is een uniek eiland! Klein genoeg om je thuis te voelen en groot genoeg om je even af te zonderen. De prachtige natuur zorgt voor veel mooie momenten. Een duik in de zee op een verlaten stuk strand, een picknick in de duinen of een wandeling door het bos. Het eiland blijft je verrassen.

 tag-voor-filmpje

WAT KUN JE ALLEMAAL DOEN TIJDENS HET WEEKEND?

Naast de indrukwekkende natuur heeft Vlieland ook veel mogelijkheden voor leuke activiteiten op en om het strand. Zo kan je Surfen of SUP'en bij onze surfschool en biedt Vlieland Outdoor Center nog veel andere leuke strand- en wateractiviteiten aan.

Je kunt een fiets huren en de fietsroutes door het duinlandschap verkennen voor een heerlijke lunch bij het Posthuys. Of je kunt gewoon lekker ontspannen op het strand gaan liggen of een bezoek brengen aan het Wellness Center. Zoals je zie heeft Vlieland iets passends voor iedereen.

*SURFANA WEEKEND SPECIALS*
We organiseren deze zomer ook 3 thema weekenden gecombineerd met surf, namelijk: Yoga, Inner Strength en Food. Check it out!

tag-voor-3d-tour-klik-hier-2

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

 

VOOR WIE?

Het Surf Hostel is voor iedereen die een weekend wilt genieten van de mooie natuur, leuke activiteiten of gewoon de gezelligheid. Vlieland has it all!

  • WAT KOST HET SURF HOSTEL? Een weekend verblijf in het Surf Hostel kost €60,-. Dit is inclusief biologische barbecue op zaterdag en natuurlijk super veel gezelligheid!

  • WAT IS DE GEMIDDELDE LEEFTIJD? Ons Surf Hostel is gericht op volwassenen en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-40 jaar. Iedereen vanaf 21 jaar is welkom!

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Als je vrijdag de veerboot van 19:00 neemt, zorgen wij dat we je ophalen bij aankomst op Vlieland. Als je al eerder op het eiland bent, kun je inchecken vanaf vrijdag 17:00 bij ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk.

  • WELKE DATA KAN IK HET SURF HOSTEL BOEKEN? Het Surf Hostel kan geboekt worden in de maanden mei t/m september. Je kunt in ons boekingssysteem zien welke weekenden nog beschikbaar zijn.

Boek het Surf Hostel naar Vlieland!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170