SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Ons Stand Up Paddling aanbod

 

 
€20

SUP les

Cruise over het water, geniet van de prachtige natuur en train je core-stability.

reserveer
 
€40

SUP les & huur

Wil je vaker SUP'en? Neem eerst een les en ga vervolgens nog twee keer zelf het water op!

reserveer
 
€30

SUP Yoga

Combineer SUP & yoga en zorg ervoor dat je helemaal ZEN wordt. Een perfecte match!

reserveer

De perfecte combinatie van inspanning & ontspanning. Na een SUP sessie is je hoofd leeg en ben je helemaal ZEN.

SUP'en is de afgelopen jaren over de gehele wereld razend populair geworden. Van de tropische eilanden in de Pacific tot de Amsterdamse grachten, je kunt werkelijk overal van deze leuke sport genieten.

WAT GAAN WE DOEN?

In deze 1 uur durende activiteit leer je de basisvaardigheden van het SUP'en. Geniet van de natuur en train je core-stability terwijl je in alle rust over het water peddelt. Vooral onze Sunset SUP Sessions zijn een aanrader!

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Je reserveert bij ons online een SUP-les op een door jou gewenste datum. Wij krijgen deze aanvraag binnen en doen ons best om hem zo snel mogelijk te bevestigen. Let hierbij op dat je SUP-les pas definitief is als wij hem hebben bevestigd. Als je vandaag of morgen nog wilt SUP'en kan je het beste even bellen.

  • WANNEER WORDEN DE LESSEN GEGEVEN? In de maanden juli en augustus zijn we 7 dagen per week geopend en kan je dus elke dag een SUP-les boeken of materiaal huren.

  • VOOR WIE? Omdat de fysieke inspanning tijdens het SUP'en redelijk intensief kan zijn, bieden wij dit alleen aan voor volwassenen (vanaf 14 jaar).

  • WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?  Houd er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat SUP-lessen soms niet door kunnen gaan. Check daarom vooraf even bij onze surfschool welk moment het best is om te SUP'en.

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Zorg altijd dat je een half uur voordat de les start aanwezig bent. Hierdoor hebben we genoeg tijd om wetsuits aan te trekken en kunnen we op tijd met de SUP-les beginnen. Neem een handdoek mee zodat je jezelf na de les af kunt drogen.

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170