SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Het leukste sportkamp van NL!

Wij bieden voor MBO en HBO sportopleidingen een speciaal ontwikkelde sportweek aan. Het programma is zo ingedeeld dat de leerlingen veel leren in hun eigen vakgebied terwijl ze de leukste activiteiten doen.

DAGLEIDING Elke dag zal er een ander groepje deelnemers verantwoordelijk zijn voor de dagleiding. De dagleiding stuurt de groep aan en zorgt dat het programma in goede banen wordt geleid. Aan het einde van de dag krijgt de dagleiding feedback van de mede-deelnemers en docenten tijdens de dagevaluatie.

SURF & EDUCATIE Het golfsurfen zal in deze week centraal staan. De deelnemers krijgen elke dag surfles en leren hierin de basisvaardigheden van het surfen. Er zal een theorieavond plaatsvinden waarbij alles over het surfen uitgebreid besproken zal worden. Daarnaast zal aan de hand van een presentatie worden laten zien wat je leert tijdens de surf instructeur & lifeguard cursus. Veel kerndoelen hiervan komen overeen met het onderwijsprogramma op sportopleidingen en de koppeling naar de praktijk zal erg leerzaam zijn.

OVERIGE ACTVITEITEN Naast de surflessen krijgen de deelnemers een introductie in het kitesurfen. Ze leren de basisvaardigheden op het strand en de theorie zal uitgebreid besproken worden. We gaan het zwembad in voor de lifeguard zwemtest en gaan een door deelnemers bedachte groepsactiviteit uitvoeren. Klik hieronder voor een voorbeeld van een programma van een Sportweek. Je kunt een Sportweek op Vlieland natuurlijk helemaal indelen naar jouw wensen.

Bekijk hier het programma

 

KOSTEN & DATA De Surfana Watersportweek wordt in 2015 aangeboden in mei, juni en september. De prijs voor een 5-daagse watersportweek bedraagt €345,- en de prijs voor een 4-daagse watersportweek €295,- per leerling. Dit is inclusief een retour ticket voor de veerdienst, alle maaltijden, alle activiteiten en de begeleiding hiervoor. Er kunnen kosteloos twee begeleiders mee.

LIJKT HET JE WAT? Neem dan contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of   06 31 74 66 31 voor beschikbaarheid & meer informatie.

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170