SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Het leukste uitje met je school!

Ga met jouw school naar Vlieland en beleef een toptijd! De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden tot leuke activiteiten.

Een uitstapje naar een Waddeneiland is voor de leerlingen al een beleving opzich. Gezamelijk met de boot naar bestemming, de ongerepte natuur. Een prachtige ervaring waar leerlingen veel van zullen leren! Naast de prachtige omgeving hebben wij een groot aanbod van activiteiten en een toplocatie om dit het allerleukste schoolkamp allertijden te maken.

scholen-algemeen-waarom-Surfana

Waarom Surfana?

We hebben veel ervaring met het organiseren van schoolkampen en zetten die stap extra om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar wens is en soepel verloopt.

Daarnaast zijn we erg flexibel en kan je zelf jouw schoolkamp samenstellen, precies zoals jij het wilt!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

WAT IS ER MOGELIJK? We organiseren verschillende soorten werkweken, schoolreisjes en kampweken voor scholen. We hebben veel ervaring met het organiseren van introductieweken. Geen betere plek om elkaar beter te leren kennen en een band te vormen dan op een prachtig eiland. Ook voor sport orientatie weken zit je goed bij ons. Surfen is natuurlijk onze specialiteit maar er zijn genoeg andere activiteiten die gedaan kunnen worden, zowel op het strand als daaromheen. Alles is mogelijk! Van alleen accommodatie tot een geheel verzorgd schoolkamp.

WELKE ACTIVITEITEN KUNNEN WE DOEN? We hebben veel sportieve activiteiten zoals surfen, SUP'en, powerkiten, longboarden, beachvolleybal, ultimate frisbee en strandvoetbal. Daarnaast bieden we andere leuke activiteiten aan zoals een dropping, Pub-Quiz, Mini-Golf, Vlieland Fotospel, bezoek aan de vuurtoren of een excursie op het wad. Op onze locatie is het toegestaan om een kampvuur op het strand te maken, de perfecte manier om een mooie dag gezamenlijk af te sluiten!

HOE VERDER? Als je interesse hebt om op schoolkamp naar Vlieland te gaan, kan je vrijblijvend het onderstaande aanvraagformulier invullen. Hierdoor krijgen wij een goede indicatie hoe jullie ideale schoolkamp eruitziet en gaan wij ermee aan de slag. We komen vervolgens bij jullie terug met een uitgewerkt voorstel dat je voor kan leggen binnen jullie organisatie.

Vul hieronder het aanvraag formulier in!
Fill out my online form.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170