SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Longboarden

Het longboarden is ontwikkeld in de jaren 70 door een groep surfers uit Californië. Ze zochten een activiteit voor wanneer er geen golven waren en hebben deze super vette sport bedacht! Je kan met een longboard leuke trucjes doen, maar het is ook super handig als vervoersmiddel!

WAT GAAN WE DOEN?

In deze 1 uur durende activiteit leer je de basisvaardigheden van het Longboarden. Onze longboard instructeurs nemen je mee en laten je zien wat er allemaal mogelijk is met een longboard. Er zit veel overeenstemming tussen de technieken van het Longboarden en van het Surfen, dus hiermee oefen je jouw surfskills op het droge. Veiligheid staat natuurlijk voorop!

  • WANNEER WORDEN DE LESSEN GEGEVEN? In de vakantieperiode zijn we dagelijks geopend en kan er elke dag gelongboard worden. Vooral de warme dagen wanneer er weinig golven zijn wordt er veel gelongboard.

  • VOOR WIE? Onze longboard lessen zijn in principe gericht op kinderen. Maar lijkt het je leuk om met een groepje volwassenen een longboardles te nemen kan dit natuurlijk ook!

  • WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN? We zijn wel iets afhankelijker van het weer dan bij het surfen, de weg moet namelijk droog zijn. Gelukkig schijnt de zon op Vlieland vaak!

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Zorg altijd dat je een kwartier voordat de les start aanwezig bent. Hierdoor hebben we genoeg tijd om bescherming aan te trekken en kunnen we op tijd met de longboardles beginnen.

HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK?

Je reserveert bij ons online een Longboard les op een door jou gewenste datum. Wij krijgen deze aanvraag binnen en doen ons best om hem zo snel mogelijk te bevestigen. Let hierbij op dat je Longboard-les pas definitief is als wij hem hebben bevestigd. Als je vandaag of morgen nog wilt Longboarden kan je het beste even bellen.

Boek direct een longboard les!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170