SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Kitesurfweekend Vlieland (21+)

Vlieland is een van de beste kitesurfspots van de wereld. De perfecte plek om te leren kitesurfen en voor gevorderden om zichzelf verder te ontwikkelen.

HOE WERKT HET?

Wij zijn een golfsurfschool en gespecialiseerd in deze disipline van het surfen. Gelukkig zijn er twee kitesurfscholen op Vlieland die alles weten van deze leuke sport. Je boekt bij ons je verblijf voor het weekend in ons Surf Hostel en je boekt je kitesurflessen los bij de kitesurfschool.

Voor de kitesurflessen kan je terecht bij Vlieland Outdoor Center. Dit bedrijf verzorgt al meer dan 15 jaar buitensportactiviteiten op het eiland en heeft een erg leuke stek direct voor het kitesurf strand. Het is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf ons Surf hostel naar het kitesurf strand. Een fiets kan je huren direct bij aankomst op Vlieland bij Jan van Vlieland Fietsenverhuur.

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

 

KITESURFWEEKEND VOOR ERVAREN KITESURFERS

Ben je een ervaren kitesurfer en kan je zelfstandig het water op? Dan is Vlieland the place to go! Vlieland is een van de beste en meest constante kitesurfspots van de wereld. Door de ligging van het eiland en de constante wind is deze plek ideaal voor downwinders en het rijden van golven. Neem contact op met de kitesurfschool voor informatie over vervoer voor downwinders en wat de beste spots van het eiland zijn! 

Boek je verblijf in ons Surf Hostel!

 

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170