SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Kitesurf Weekend Vlieland (21+)

Vlieland is een van de beste kitesurfspots van de wereld. De perfecte plek om te leren kitesurfen en voor gevorderden om zichzelf verder te ontwikkelen.

HOE WERKT HET?

Wil je lekker een weekend kitesurfen? Boek dan je verblijf in ons Surf Hostel en ga lekker het water op! Wil je leren kitesurfen? Boek dan een kitesurfcursus bij Vlieland Outdoor CenterDit bedrijf verzorgt al meer dan 15 jaar buitensportactiviteiten op het eiland en heeft een erg leuke stek direct voor het kitesurf strand.

Het kitesurf strand is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf ons Surf hostel. Een fiets kan je direct bij aankomst op Vlieland huren bij Jan van Vlieland Fietsenverhuur.

surfweekend-waar-slapen-we

Waar slapen we?

We verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tipi-tent.

Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

CHOOSE THE GOOD LIFE.

 

KITESURFWEEKEND VOOR ERVAREN KITESURFERS & DOWNWINDERS

Ben je een ervaren kitesurfer en kan je zelfstandig het water op? Dan is Vlieland the place to go! Vlieland is een van de beste en meest constante kitesurfspots van de wereld. Door de ligging van het eiland en de constante wind is deze plek ideaal voor downwinders en het rijden van golven. Neem contact op met de kitesurfschool voor informatie over vervoer voor downwinders en wat de beste spots van het eiland zijn! 

Boek je verblijf in ons Surf Hostel!

 

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170