SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Here Comes The Summer

Wat is een goede start van het zomerseizoen? Een gezellig festival lijkt ons een mooi begin! Here Comes The Summer is het kleine broertje van ITGWO. Het kleinschalige concept maakt het uniek en minstens zo leuk! Geniet van muziek, gezelligheid en de natuur van het prachtige eiland.

KOM SURFEN BIJ ONZE SURFSCHOOL!

Ook dit jaar zullen wij tijdens Here Comes The Summer surflessen aanbieden. Te koud? Zeker niet! We hebben goede winter wetsuits en schoentjes om te zorgen dat je lekker warm blijft tijdens de surfles. Wil je surfen tijdens het Festival? Stuur dan een sms naar 06 31 74 66 31 met je naam, de surfles(sen) die je wilt boeken en met hoeveel personen je komt. Zie hieronder het overzicht van de lestijden:

 Vrijdag 4 mei  14:00-16:00
 Zaterdag 5 mei

 10:00-12:00

 Zondag 6 mei

 10:00-12:00


Tijdens het festival bieden we de surflessen aan voor het speciale tarief van €30,- (!!). De surflessen duren twee uur en zijn inclusief surfboard en wetsuit. Schrijf je nu in voor een surfles en zorg ervoor dat je festival nog leuker wordt!

Je kunt tijdens het festival ook materiaal huren. Loop op de dag zelf even langs om te kijken wat er beschikbaar is.

BLIJF SLAPEN IN ONS SURF HOSTEL

Ben je nog op zoek naar een chille slaapplek tijdens Here Comes The Summer? Boek dan nu je plekje in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk! Het Surf Hostel bevindt zich tegenover de Bolder. Het Surf Hostel is voorzien van bedden en matrassen, dus geen gesleep met veel baggage want het enige wat je nog hoeft mee te nemen is een slaapzak en een kussen. En je weet zeker dat je droog slaapt!

Een weekend verblijf (do t/m ma) in het Surf Hostel tijdens Here Comes The Summer kost €100,- per persoon. Je kunt jouw verblijf in ons Surf Hostel boeken via de link hieronder. Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plekken! Vermeld bij je boeking op welke dag je arriveert op Vlieland (bij opmerkingen ) .

Boek het Surf Hostel tijdens Here Comes The Summer!

 

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170