SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Groepsuitje op Vlieland

Kom met een groep vrienden of jouw sport team naar Vlieland en beleef het leukste uitje dat je tot nu toe hebt ervaren!

Een weekendje naar Vlieland geeft je het gevoel dat je even helemaal bent weg geweest. Je komt op vrijdagavond aan en gaat zondagavond weer voldaan richting huis. Je doet leuke activiteiten samen en hebt veel tijd om van elkaars gezelschap te genieten. Een topkeuze!

WAT GAAN WE DOEN? We doen overdag leuke activiteiten op het strand of in het water. Denk hierbij aan surfen, powerkiten en beach games. 's Avonds is er vooral veel gezelligheid op het surfcamp en verzorgen we een heerlijke barbecue. We sluiten de avond af in het bruisende dorp van Vlieland!

VOOR WIE IS HET INTERESSANT? Iedereen die het leuk vindt om met een groep iets te ondernemen, is aan het juiste adres. Van vrijgezellenfeesten tot uitjes met je studentenvereniging, je voetbalteam of gewoon met een groep vrienden.

groepsuitje

HOE VERDER? Als het je leuk lijkt om een weekend met een groep naar Vlieland te komen, kan je vrijblijvend het onderstaande aanvraagformulier invullen. Zo stel je jullie groepsuitje samen geheel naar je eigen wensen. Als wij dit hebben ontvangen gaan we ermee aan de slag en krijg je van ons een uitgewerkt voorstel binnen.

Vul hieronder het aanvraag formulier in!

 

Fill out my online form.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170