SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Ons surfaanbod voor volwassenen

 

 
€35

Surfles

Maak kennis met het surfen en leer de beginselen van deze mooie sport.

reserveer
 
€40

Surfles Paal 20

Ga mee met onze surfbus naar West-Vlieland voor een surfles op de beste golven van Nederland!

reserveer
 
€90

3 Rittenkaart

Leer in drie surflessen de vaardigheden om zelfstandig het water in te gaan.

reserveer
 
€100

Privé Surfles

Meer aandacht voor jezelf? Een privé surfles is bedoeld voor één of twee personen.

reserveer

Heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe het voelt om met een surfboard over de golven te cruisen? Boek dan nu een surfles!

Kom langs bij onze surfschool op Vlieland voor een onvergetelijke ervaring! Onze ervaren instructeurs leren je de basisvaardigheden van het surfen waardoor je snel zelf aan de slag kunt. En voor de surfers met al ervaring bieden wij gevorderde surflessen aan zodat je op elk niveau jouw surfskills kunt ontwikkelen.

WAT GAAN WE DOEN?

In deze 2,5 uur durende activiteit leren we jou hoe je het beste golven kunt pakken en waar je rekening mee moet houden. We oefenen de technieken eerst op het droge om het daarna in het water te gaan realiseren. Tijdens de surflessen geven onze gecertificeerde leraren je tips en laten we je ervaren hoe het is om met deze magische sport bezig te zijn.

  • WANNEER WORDEN DE LESSEN GEGEVEN? In de maanden juli en augustus zijn we 7 dagen per week geopend en kan je dus elke dag een surfles boeken of materiaal huren. In het voor- en naseizoen (mei, juni en september) zijn we geopend in de weekenden.

  • HOE GAAT HET VERDER IN ZIJN WERK? Je reserveert bij ons online een surfles op een door jou gewenste datum. Wij krijgen deze aanvraag binnen en doen ons best om hem zo snel mogelijk te bevestigen. Let hierbij op dat je surfles pas definitief is als wij hem hebben bevestigd. Als je vandaag of morgen nog wilt surfen kan je het beste even telefonisch contact opnemen.

  • WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?  Houd er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat surflessen soms niet door kunnen gaan. Als een surfles niet door kan gaan nemen wij telefonisch contact met je op. Vorig jaar ging 90% van de surflessen door.

  • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN? Zorg altijd dat je een half uur voordat de les start aanwezig bent. Hierdoor hebben we genoeg tijd om wetsuits aan te trekken en kunnen we op tijd met de surfles beginnen. Neem een handdoek mee zodat je jezelf na de les af kunt drogen.

 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170