SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Bedrijfsuitje op Vlieland

Met het gehele team tot rust komen en even ontsnappen aan de werkdruk? Dat lijkt ons een goed plan.

Wij bieden hier de ultieme oplossing voor. Kom met je collega's naar een van de mooiste plekjes van Nederland voor plezier, ontspanning en rust!

bedrijven-waarom-Vlieland

Waarom Vlieland?

Je verzamelt in Harlingen en stapt daar op de veerdienst. Op de boot heb je anderhalf uur om helemaal te rust te komen terwijl je dobbert over de waddenzee.

Eenmaal aangekomen op Vlieland ben je totaal ontspannen en kun je genieten van de heerlijke vibes van het eiland.

BACK TO THE BASICS.

WAT IS ER MOGELIJK? Wij gaan ervoor zorgen dat dit bedrijfsuitje precies zal zijn naar jouw wensen. We hebben veel verschillende activiteiten die we kunnen doen en verschillende mogelijkheden tot overnachting. Daarnaast kunnen we een barbecue verzorgen of kan je ervoor kiezen om in het pittoreske Vlielandse dorp te gaan dineren. Je stelt dus zelf je ideale bedrijfsuitje samen!

HOE ZIET EEN DAG ERUIT? We doen overdag leuke activiteiten op het strand of in het water wat ten goede zal komen van de teamspirit. Denk hierbij aan surfen, powerkiten en beach games. 's Avonds is er vooral veel gezelligheid op het surfcamp. We kunnen de avond in rust afsluiten rond het kampvuur of in het bruisende dorp van Vlieland.

WAAR OVERNACHTEN WE? We hebben verschillende opties. Onze tenthuizen voor waar je met 12 personen in kan slapen zijn ideaal voor groepen. Als je wat meer luxe wilt kan je er ook voor kiezen om in een hotel te slapen en wil je echt back to basic? Dan kan je ook zelf tenten meenemen en old school kamperen!

HOE VERDER? Als je interesse hebt om met jouw bedrijf naar Vlieland te gaan, kan je vrijblijvend het onderstaande aanvraagformulier invullen. Hiermee laat je ons weten hoe jullie ideale uitje eruit ziet en gaan wij ermee aan de slag! We komen vervolgens bij jullie terug met een uitgewerkt voorstel dat je binnen je bedrijf kan bespreken.

Vul hieronder het aanvraag formulier in!

 

Fill out my online form.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170